• صفحه اصلی

  • جستجو

  • لیست اعضا

  • تماس با ما

  • راهنما

  • تبلیغات
  • انجمن تخصصی ایران سرور



    عضویت
    مهمان عزیز خوش‌آمدید. [برای استفاده از تمامی امکانات انجمن وارد یا عضو شوید]


    ورود
    نام‌کاربری:
    رمزعبور: فراموشی رمزعبور
     

    برای استفاده از تمامیه امکانات ثبت نام کنید یا وارد شوید
     
    تنظیمات قالب
    رنگ های قالب
    تصاویر پس زمینه ( لیست1)
    تصاویر پس زمینه ( لیست2)
    پس زمینه سفارشی

    ادرس بالا یک تصویر است

    • انجمن تخصصی ایران سرور
    • متفرقه
    • بخش متفرقه شامل نرم افزار و موارد عمومی
    • متفرقه ( ارسال آزاد ) ...
    • مافین چغندر و شکلات

    ×
    تبلیغاتی بانرخ مناسب [برای سفارش کلیک کنید]
    تبلیغ شماتبلیغ شما
    *جهت خواندن متن کامل کلیک نمایید * آغاز بکار سیستم جدید ( ارسال مطالب غیر تبلیغاتی + فعالیت = دریافت نقدی میزان ریالی )

    irserv.ir

    انجمن تخصصی ایران سرور

    سرور آموزش ایران

    آموزش های متنوع

    ایران سرور
    انجمن تخصصی
    RSS Feed
    RSS Feed
    متفرقه ( ارسال آزاد ) ...  
    نمایش نسخه قابل چاپ
    ارسال این موضوع به دوستان
    مشاهده آخرین ارسال این تاپیک
    اعطای حداکثر رتبه به این موضوع
    اشتراک در موضوع
    افزودن به: Mr. Wong افزودن به: Linkarena افزودن به: Digg افزودن به: Del.icio.us افزودن به: Facebook افزودن به: Furl افزودن به: Yahoo افزودن به: Spurl افزودن به: Google افزودن به: Blinklist افزودن به: Blogmarks افزودن به: Diigo
    آغاز کننده مهشید
    ارسال ها 1
    بازدید ها 1140
    امتیاز موضوع:
    • 0 رای - 0 میانگین
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    [-]
    کلمات کلیدی
    مافین شکلات و چغندر

    حالت موضوعی
    مافین چغندر و شکلات
    مهشید
    *
    عضو تازه ثبت نام شده انجمن
    عضو تازه ثبت نام شده انجمن
    وضعیت : آفلاین
    ارسال‌ها: 57
    موضوع‌ها: 55
    تاریخ عضویت: آبا 1393
    اعتبار: 6
    سپاس کرده: 3
    سپاس شده: 16 در 16 ارسال
    امتیاز: 0﷼
    #1
    2-9-1393،10:52 صبح
    [عکس: do.php?img=80]
    یک کیک که واقعا واقعا خوشمزه خوشرنگ و از همه مهمتر بافت خوبی دارد و بوی لبو هم می دهد .

    مواد لازم برای تعداد 9 تا 10 عدد مافین سایز استاندارد :
     شکلات تیره ( نه شکلات تلخ )  115 گرم  کره  115 گرم یا 1/2 پیمانه  چغندر  250 گرم پخته شده و پوست کنده  تخم مرغ  3 عدد کمی با چنگال زده شده * آرد سلف رایزینگ 225 گرم یا 2 پیمانه بکینگ پودر 1/2 ق چ شکر دانه ریز 200 گرم یا 1 پیمانه آرد کامل گندم 1و 1/2 تا 2 ق غ جهت پاشیدن روی مافین
    مواد لازم برای شکلات فراستینگ :
      خامه 35 % یا دابل کرم یا هوی کرم  250 میلی لیتر یا 1 پیمانه  شکر قهوه ای روشن 75 گرم یا 1/3 پیمانه  وانیل مایع  1 ق چ  شکلات تیره 150 گرم
     
    چند نکته :
    اول اینکه من مواد را نصف کردم پس اگر در عکسها می بینید مواد اولیه با مقدار نمی خواند به این دلیل است نکته دوم اینکه این کیک بدون فراستینگ هم خوشمزه می شود ولی با فراستینگ بهتر و اگر با فراستینگ درست کردید چون خامه دارد حتما دو روزه مصرفش کنید.
    قالب مافینی که استفاده کردم 12 تایی ولی از اون سایز متوسط ها چون با اینکه رسپی را نصف کردم همین 10 تا مافین درست شد.

    * دستور تهیه آرد Self-Rising هم می توانید در این لینک ببینید. فقط باید به آرد معمولی بیکینگ پودر و نمک اضافه کنید.

    طرز تهیه :
    ابتدا فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
    و داخل سینی مخصوص مافین کپسول کاغذی بچینید یا اینکه چرب کنید و بدون کپسول کاغذی مافین را درست کنید.
    [عکس: do.php?img=81]
    لبوها را که قبلا پختید و پوست گرفتید با رنده درشت رنده کنید.
    شکلات را خرد کنید و با کره داخل ظرفی بریزید که بتوانید بن ماری کنید یا روی  کتری آبجوش بگذارید و هم بزنید تا کره و شکلات آب شود و مخلوط شود و بعد از روی شعله بردارید.
    [عکس: do.php?img=82]
    آرد و بکینگ پودر و شکر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و الک کنید.
    چغندرها را با شکلات و کره آب شده مخلوط کنید و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید. نیازی به استفاده از همزن ندارید و تخم مرغها را کمی با چنگال بزنید و بعد از اضافه کردن به مایه شکلات و چغندر سریع هم بزنید چون شکلات گرم هست و ممکنه تخم مرغ ببنده و در آخر مخلوط آرد و شکر الک شده را در سه مرحله جداگانه اضافه کنید و فولد کنید ( هم نزنید) و بعد با قاشق مخلوط را داخل کپسولها بریزید.
    و با الک کوچک روی مافین ها آرد کامل بپاشید. در دستور اصلی در اینجا از آرد Rye استفاده می کند که می دانم تو ایران به سختی گیر می آید در اینجا می توانید از آرد کامل استفاده کنید ولی بطورکلی آرد کامل نمی تواند جایگزین آرد Rye شود.
    سینی را داخل فر گذاشته و به مدت 25 دقیقه بپزید.
    بعد از اینکه از فر در آوردید بگذارید مافین ها داخل قالب به مدت 5 دقیقه بماند و بعد روی رک سیمی بگذارید تا خنک شود و فراستینگ آماده شده را روی آن بریزید.
    برای درست کردن فراستینگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید، به محض اینکه به جوش آمد از روی شعله بردارید و شکلات خرد یا رنده شده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
    [عکس: do.php?img=80]
    ارسال‌ها
    افزودن سپاس
    [+]
    « قدیمی‌تر | جدید تر »


    موضوعات مشابه ...
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
      شکلات داغ برای روزهای سرد مهشید 0 1,123 24-8-1393،05:35 عصر
    آخرین ارسال: مهشید

    • نمایش نسخه قابل چاپ
    پرش به انجمن:


    کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
    • تماس با ما
    • انجمن تخصصی ایران سرور
    • بازگشت به بالا
    • حالت آرشیو
    • پیوند سایتی RSS
    حالت خطی
    حالت موضوعی
    This forum uses Lukasz Tkacz PHP Developer addons.